FŐOLDAL PROJEKTEK LETÖLTÉSEK FÓRUM ONLINE OLDALUNK TÁMOGATÁS
Hírek!
Oldal hírek
Kedves fanok!

Tudom, nagyon el vagyok maradva a Skip Beat! manga újabb fejezetével, az újra rajzolós részeken dolgozom már, de az utóbbi időben jó, ha egy órát ültem a gép előtt. Nem akarok magyarázkodni, de ha elárulok pár "személyesebb" dolgot, talán megértitek.

Előzmény: Van két fiú cicánk - első cica tulajdonosok vagyunk - minden szép és jó volt, majd a meglepetések és a tragédiák kb. fél évvel ezelőtt kezdődtek.
A lényeg, hogy tavaly szeptemberben ide járt hozzánk két másik cica egy fiú és egy lány, adtunk nekik enni, miért is ne. Október 1-jén a lány cica úgy döntött, idehozza hozzánk 5 pici babáját. Tündériek voltak mind, persze, hogy etettük őket is, bár eleinte alig-alig láttuk a buksijukat. Szépen nőttek, ahogy hűvösebb lett kezdtek befelé a konyhába jönni és a simogatás is lassan engedve lett. Novemberben macskanáthásak lettek, szinte mind, így egy kis napi gyógyszerezés is kezdetét vette. Majd jött a döntés, ki marad és ki nem. Két lány cica babát tartottunk meg, a fiúkat sikerült örökbe adni decemberben. Csupa boldogság szállt a családra a két kis lányka miatt, a Karácsony is más volt így. :)
Új Év, új remények és álmok, legalábbis ezt gondoltuk. Január végén egyik kicsi lány alig 4 hónaposan tüzelni kezdett, megoldottuk, elzártuk, telefonáltunk a dokinak, aki 2 héttel későbbi időpontot tudott csak adni. Jó, majd csak lesz valahogy addig is. Következő héten pénteken - február 5én - annak a lánykánknak nyoma veszett. Kerestük, de nem találtuk, reménykedtünk abban, hogy talán csak megijedt és majd előjön, de nem így lett. Még azon a héten vasárnap rátaláltunk, de már csak a pici testét hozhattuk haza. Ráadásképp, ha ez a fájdalom nem lett volna elég, papám is combnyaktörést szenvedett aznap. Amíg őt kerestük a másik lány is tüzelni kezdett, így volt rendesen az idegekkel "játék" pár nap lefolyása alatt.
Következő héten ő legalább átesett a műtéten, papámat meg befogadtuk a műtét után majd egy hónapig. Ez idő alatt egy édes kis fiú cirmos cica is felbukkant az udvaron, akit szintén befogadtunk, a hideg miatt.
Márciusban végül örökbefogadtunk egy kicsivel fiatalabb kislány cicát, ő most már egyre szebb és nagyobb. :) A kicsi fiúnak pedig végül új családot találtunk, attól tartottunk, hogy a két nagyobbik összekap vele, ha nagyobbacska lesz.
Ha mindez nem lett volna elég... a héten a kisebbik fiú cicánkat - 2 éves - orvoshoz kellett vinni, mert beragadt a fogába valami. A dokinál kiderült, hogy valami csirkecsont darabja, tőlünk ilyet nem kaptak soha, de most már jól van. :) Plusz a kisebbik lánykánkat ivartalanítani akarjuk, a dokit felhívtuk, de szerinte korai, erre a tegnapi napon tüzelni kezdett ő is. Kapott ma gyógyszert rá, és bízunk benne időpontot is mielőbb kapunk. xd
Jelenleg itt tartunk, ennyi minden történt röpke pár hónap alatt.

Ha a sors és a karma végre egy kicsit a "boldogabb" oldalra billenne, jó lenne, mindezek mellett azért igyekszek pozitív maradni, amennyire ezek után lehetséges. A gyász továbbél a szívünkben, amit az idő majd lenyugtat.

Dolgozom a mangán, tényleg nem kell már sok.

Kaname
Hozzászólások
#1 | erszi85 - április 25 2021 16:10:55
Kitartást ! Köszönöm az eddigi munkátokat is !
#2 | Feli - április 27 2021 16:24:00
Hajrá mindig eljön egy nehéz időszak vége! Semmi baj azzal ha várunk mert csodálatos a munkád amit kiadsz a kezed közül. Kitartást!

A cicáknál meg általában 7-8 hónapos korban ajánlott az ivartalanítás a kandúroknál kicsit lehet hamarabb de a lányoknál mindenképp meg kell várni.
Egyébként a mi állatorvosunk mondta hogy akkor is lehet vinni ha már előre haladott a vemhesség. Az sem baj. Ivarzás közben és közvetlen után nem lehet mert olyankor még a műtét közben nem olyan jó a véralvadás.
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Még nem értékelték
©

Üdvözöllek a Shigatsu Team oldalán!

Hogy mivel is foglalkozunk?

Nálunk saját készítésű feliratokat, manga fordításokat találsz. Leginkább Shoujo animével/mangával/live-actionnal/doramával foglalkozunk.
Ha jobban meg akarsz minket ismerni,
használd a fórumot, ott megtalálhatsz minket.
Letöltéshez be kell jelentkezned, ha még nem
vagy tag regisztrálj!

Belépés

Elfelejtett jelszó?

Még nem vagy tag? Regisztrálj!

Regisztrálj, beszélgess a fórumokon, vagy
kommentbe mond el véleményedet munkáinkról.
Regisztráció után hozzáférhetsz a csapat által készíttet feliratokhoz és mangákhoz.

gomb gomb gomb gomb kep
Szavazás
Ha te lennél Kyoko, melyik bishit választanád?

Sho
Sho
3% [2 Szavazat]

Ren
Ren
88% [51 Szavazat]

Reino ( Vie Ghoul)
Reino ( Vie Ghoul)
3% [2 Szavazat]

Hikaru (Bridge Rock)
Hikaru (Bridge Rock)
2% [1 Szavazat]

Kijima (Dark Moon)
Kijima (Dark Moon)
0% [0 Szavazat]

Murasame (Tragic Marker)
Murasame (Tragic Marker)
2% [1 Szavazat]

Egyik se az igazi, jön majd még jobb is
Egyik se az igazi, jön majd még jobb is
2% [1 Szavazat]

Szavazatok: 58
Szavazáshoz be kell jelentkezni
Elindult: 30/12/2015 17:19
Lezárult: 06/02/2016 10:52

Archívum

gomb

Korábbi számok itt!

Felhasználók
Online vendégek: 1

Online tagok: 0

Regisztráltak: 2,911
Legújabb tag: pbence20
Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland

Üzenőfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezni

02/04/2024 14:27
Sziasztok! Hogy tudom megnézni a projekteket? Vagy hogy tudok rákeresni egy animére? Köszi!!

13/04/2022 15:47
Köszönöm szépen a munkátokat!

13/04/2022 15:42
Sziasztok!Szeretné
m megkérdezni a Skip Beat dorama feliratait,videoit
letölthetővé tudnátok-e tenni,vagy lemaradtam róla?Mindig lesz olyan (mint én is) aki most ismerkedik ezzel a világgal.

06/03/2021 12:09
INFÓ Megkaptam a 208as SB feji fordítást, így hamarosan lesz friss, beletelik azért egy jó hétbe biztos, de igyekezni fogok!

10/08/2020 15:56
Kitartást a felújításhoz ;)