FŐOLDAL PROJEKTEK LETÖLTÉSEK FÓRUM ONLINE OLDALUNK TÁMOGATÁS
ÚJ! Violet Evergarden 03. rész
Violet Evergarden animeKedves fanok!

Megérkezett a Violet Evergarden anime folytatása. Violet megkezdi a rövid tanfolyamot az Emlékíró Baba Képző Iskolában. Már az első napon kiváló eredményeket ér  el mind nyelvtanból mind pedig a szókincsből. Következőleg a levélírást gyakorolják, ahol is párokat alkotva a másik nevében egymásnak írnak leveleket. Itt már akadnak nehézségei. Hogy végül sikerül-e egy kitűzőt szereznie? Miben tud segíteni Luculiának? Kiderül a mostani részből. Jó szórakozást!

03. "Legyen Magából egy Példaértékű Emlékíró Baba"
kep


Fordító: Kaname

Szerkesztő: Kaname
Lektor: ReneeÚJ! Gakuen Babysitters 03. rész
Gakuen Babysitters animeKedves fanok!

Megérkezett a Gakuen Babysitters folytatása. Elérkezett a Valentin nap, de az Akadémián tiltják a csokoládék átadását. Inomata-san mindképp szeretné betartani a szabályokat. Majd Yagi-kun szeretne csatlakozni a klubhoz, de a furcsa szokásai miatt inkább elvetik az ötletét. Végül egy rejtélyes alak tűnik fel. Hogy kicsoda az idegen férfi? Hogy alakul a Valentin nap? Kiderül a mostani részből. Jó szórakozást!

03. rész Valentin nap
kep


Fordító: Renee

Szerkesztő: Kaname
Lektor: KanameBoldog Születésnapot Tsuruga Ren!!!
kep
Nagyon Sok Boldog Szülinapot Ajno!!!
kep
ÚJ! Violet Evergarden 02. rész
Violet Evergarden animeKedves fanok!

Megérkezett a Violet Evergarden anime folytatása. Először is kapunk egy kis múltbeli ízelítőt, hogy Violet hogy kerül Gilberthez. Majd vissza a jelenbe, ahol is Violet az Emlékíró Babák gyakornoka lesz. Megismerkedik az írógéppel és figyelemmel kísérheti a levelek megírását. Egy nem várt ügyfélnek maga Violet végzi el az emlékírást. Hogy Violet alkalmas-e Emlékíró Babának? Hogy sikerül az első levele? Kiderül a mostani részből. Jó szórakozást!

02. rész ''Nem Jön Vissza Többé"
kep


Fordító: Kaname

Szerkesztő: Kaname
Lektor: ReneeÚJ! Gakuen Babysitters 02. rész
Gakuen Babysitters animeKedves fanok!

Megérkezett a Gakuen Babysitters folytatása. Az igazgatóasszony megvette Ryunak az új egyenruháját, holott már kevesebb, mint egy évig fogja hordani. Majd mikor a folyosón sétál azt veszi észre, hogy mindenki kineveti és a tehetséges osztályból, Inomata-san is leszidja őt. A hétvégére pedig egy közös kirándulást terveznek. Hogy miért nevették ki Ryut? Hogy alakul a hétvégi kirándulás? Kiderül a mostani részből. Jó szórakozást!

02. rész Az Állatkerti kirándulás
kep


Fordító: Renee

Szerkesztő: Kaname
Lektor: KanameÚJ! Blend S 06. rész
Blend S animeKedves fanok!

Megérkezett a Blend S anime folytatása. A Stile csapat baráti összejövetelt rendez a folyóparton egy kis barbecue-val kísérve. Az inkább otthonülő tagok ezt kevésbé értékelik, legalábbis eleinte. Majd szóba kerül, hogy milyen jó lenne lemenni a tengerpartra is. Maika-sannak csak iskolai fürdőruhája van ezért megkéri a Főnököt, hogy kísérje el. Hogy milyen fürdőruhát választanak közösen? Hogy telik a tengerparti pihenés? Kiderül a mostani részből. Jó szórakozást!

06. rész Egy Nap a Folyóparton és a Többi
kep


Fordító: Kaname

Szerkesztő: Kaname
Lektor: ReneeÚJ! Gokusen 93. fejezet
Gokusen vol. 10.
Kedves fanok!

Megérkezett a Gokusen folytatása! A Shirokinben tanuló külföldi diákot, Richardot könnyen megvezetik osztálytársai. Noha szorgalmasan tanult, hogy megismerje a japán nyelvet, diáktársai mégis tudnak újat mondani, amik nem minden esetben helyénvalók. Eközben egy detektív érkezik az iskolába, hogy megtudja mely diákok vettek részt a támadásban. Hogy kik a bűnösök? Kit kevertek bele az ügybe? Minden
kiderül ebből a fejezetből. Jó olvasást!

93. fejezet: Richard-kun Újra Megjelenik
kep


Fordító: Renee

Szerkesztő: Kaname
Lektor: Kaname
Tisztította: Kaname


ÚJ! Gakuen Babysitters 01. rész
Gakuen Babysitters animeKedves fanok!

Megérkezett a téli szezon második projektje a Gakuen Babysitters. Igazi cukiság bomba. Egy testvér pár, Ryuichi és Kotaro egy repülőgép szerencsétlenségben elveszítik a szüleiket. Azonban a Morinomiya Akadémia igazgatója hajlandó befogadni őket. Mivel Ryuichinek nem újdonság az, hogy vigyáznia kell a kistestvérére, ezért mikor nem épp órákra jár bébiszitterként kell dolgoznia az iskola napközijében. Hogy mik várnak a testvérekre? Kiderül a mostani részből. Jó szórakozást!

01. rész Ryuichi és Kotaro
kep


Fordító: Renee

Szerkesztő: Kaname
Lektor: KanameÚJ! Violet Evergarden 01. rész
Violet Evergarden animeKedves fanok!

Megérkezett a téli szezon első projektje a Violet Evergarden. Egy light-novel alapján készült, a főhősnőnk, Violet a hadseregben szolgált Gilbert őrnagy alatt. A történet a háború után egy kórházban kezdődik. Megtudjuk, hogy Violet mindkét karját elvesztette és helyette adamantiumból készült karokat kapott. Megismerkedünk Hodgins alezredessel, aki személyesen ment el a lányért. Hogy milyen világ várja Violetet a háború után? Kiderül a mostani részből. Jó szórakozást!

01. rész "Szeretlek" és az Emlékíró Babák
kep


Fordító: Kaname

Szerkesztő: Kaname
Lektor: ReneeÚJ! Five 04. rész
Five live-actionKedves fanok!

Megérkezett a Five web/live-action folytatása. Feltűnik egy gyerekkori barát, Masato. Rögtön egy öleléssel üdvözli a Hercegnőt, majd elnézést kér a túlzott boldogság kifejezéséért. A srácok és a Hina elmennek Masatoval együtt egy közös ebédre, ahol is Masato randira hívja a Hercegnőt. Hogy valójában ki ez a gyerekkori barát? Kiderül a mostani részből. Jó szórakozást!

04. rész: Hercegnő Első Csókja
kep


Fordító: Renee

Szerkesztő: Kaname
Lektor: Kaname©

Üdvözöllek a Shigatsu Team oldalán!

Hogy mivel is foglalkozunk?

Nálunk saját készítésű feliratokat, manga fordításokat találsz. Leginkább Shoujo animével/mangával/live-actionnal/doramával foglalkozunk.
Ha jobban meg akarsz minket ismerni,
használd a fórumot, ott megtalálhatsz minket.
Letöltéshez be kell jelentkezned, ha még nem
vagy tag regisztrálj!

Belépés

Elfelejtett jelszó?

Még nem vagy tag? Regisztrálj!

Regisztrálj, beszélgess a fórumokon, vagy
kommentbe mond el véleményedet munkáinkról.
Regisztráció után hozzáférhetsz a csapat által készíttet feliratokhoz és mangákhoz.

gomb gomb gomb gomb kep
Szavazás
Ha te lennél Kyoko, melyik bishit választanád?

Sho
Sho
3% [2 Szavazat]

Ren
Ren
88% [51 Szavazat]

Reino ( Vie Ghoul)
Reino ( Vie Ghoul)
3% [2 Szavazat]

Hikaru (Bridge Rock)
Hikaru (Bridge Rock)
2% [1 Szavazat]

Kijima (Dark Moon)
Kijima (Dark Moon)
0% [0 Szavazat]

Murasame (Tragic Marker)
Murasame (Tragic Marker)
2% [1 Szavazat]

Egyik se az igazi, jön majd még jobb is
Egyik se az igazi, jön majd még jobb is
2% [1 Szavazat]

Szavazatok: 58
Szavazáshoz be kell jelentkezni
Elindult: 30/12/2015 17:19
Lezárult: 06/02/2016 10:52

Archívum

gomb

Korábbi számok itt!

Felhasználók
Online vendégek: 1

Online tagok: 0

Regisztráltak: 2,285
Legújabb tag: Pactolous
Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland

Üzenőfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezni

07/03/2018 10:37
Szia! Nem mindegyikhez van fordítás, az SB manga lektorálás és tisztogatás alatt áll. Monogatarihoz nem kaptam linkeket.

06/03/2018 07:04
Sziasztok! Már nagyon várom a régebbi mangák folytatását, de tényleg elég lassan halad az egész :( A Saiunkoku Monogatari 2. évada mikor lesz letölthető?

04/03/2018 17:57
Szia! Mivel pár résszel el vagyunk maradva a két szezonos anime-ben ezért gőz erővel dogozunk rajtuk. De hamarosan lesz manga friss is.

03/03/2018 13:12
Sziasztok! Egy jó ideje nem kerültek fel új manga részek. Meddig fognak szünetelni a manga fordítások? Köszönöm az eddigieket! Szuperek vagytok! További szép napot!

11/02/2018 17:44
Boldog szülinapot Rennek és Ajnonak! :szülinap: