FŐOLDAL PROJEKTEK LETÖLTÉSEK FÓRUM ONLINE OLDALUNK TÁMOGATÁS
ÚJ! Revolutionary Love 03. rész
Revolutionary LoveKedves fanok!

Megérkezett a Revolutionary Love kdráma folytatása. Hyukot keresi a rendőrség, Baek Joon a segítségére siet, hogy kijuttassa a szállodából. A rendőrtiszt nem adja fel, utánuk ered, és egy kis autós üldözésnek leszünk a tanúi. Majd Hyukot a lehető legjobb helyen, ahol senki se keresné rejtik el. Hogy sikerül meglógniuk a rendőr elől? Hol rejtőzhet el Hyuk? Kiderül a mostani részből. Jó szórakozást!

03. rész: Hyuk elrejtése
kep


Fordító: Kaname

Szerkesztő: Kaname
Lektor: ReneeÚJ! Five 03. rész
Five live-actionKedves fanok!

Megérkezett a Five web/live-action folytatása. Eljött az év azon időszaka, amikor is megrendezésre kerül a Sportfesztivál. Természetesen, ez sem épp olyan, mint más iskolákban. A srácok Túlélő Sportfesztiválnak hívják. Hőseink a semmi közepén találják magukat, ahol is szakaszokat kell megoldaniuk. Hogy sikerül-e megszerezniük a zászlót az Akadálypályán? Mi az a Battle Royale? Kiderül a mostani részből. Jó szórakozást!

03. rész: Túlélő Sportfesztivál?!
kep


Fordító: Renee

Szerkesztő: Kaname
Lektor: KanameNagyon Sok Boldog Szülinapot Renee!!!
kep
ÚJ! Gokusen 91. fejezet
Gokusen vol. 10.
Kedves fanok!

Megérkezett a Gokusen folytatása! Yankumi rosszul érzi magát, hogy Fujiyama-sensei ennyire megharagudott rá. Ez alkalommal is Shin vállán sírja ki magát. Mikor ismét összefutnak a senseiek különös dologra derül fény. Hogy pontosan miért haragudott meg Yankumira? Minden
kiderül ebből a fejezetből. Jó olvasást!

91. fejezet: A Sokkoló Találkozás Lovag-samával!!
kep


Fordító: Renee

Szerkesztő: Kaname
Lektor: Kaname
Tisztította: Kaname


ÚJ! Revolutionary Love 02. rész
Revolutionary LoveKedves fanok!

Megérkezett a Revolutionary Love kdráma folytatása. Baek Joon a hírekben látja a legújabb botrányát a harmadik generációs gazdag fickónak. Meg is van a véleménye róla. Hyuk elhatározza, hogy igenis feladja magát, hogy megvédje a vállalatot. Apja büszkeség helyett haragra gerjed fia terve miatt. Hogy milyen váratlan események várnak rájuk? Kiderül a mostani részből. Jó szórakozást!

02. rész: Hyuk terve
kep


Fordító: Kaname

Szerkesztő: Kaname
Lektor: ReneeÚJ! Five 02. rész
Five live-actionKedves fanok!

Megérkezett a Five web/live-action folytatása. Hinát egyfolytában kihívják különféle lány csoportok, akik valamelyik fiú rajongói. Kezd elege lenni, mind eközben közeleg a vizsga napja is. A Különleges A osztálynak résen kell lennie. Hogy mi történik velük a vizsga nap előtt? Kiderül a mostani részből. Jó szórakozást!

02. rész: Kávé akták
kep


Fordító: Renee

Szerkesztő: Kaname
Lektor: KanameÚJ! Mahou Tsukai no Yome 06. rész
Mahou Tsukai no YomeKedves fanok!

Megérkezett a Mahou Tsukai no Yome anime folytatása. Chise a romlást nem elpusztította, hanem virággá változtatta. A mágia használata miatt ismét napokig nem ébred fel. Elias az erdőben talált neki helyet, hátha itt gyorsabban felébred. Feltűnik a tündérkirálynő és a király is. Hogy mikről esik szó az erdőben? Kiderül a mostani részből. Jó szórakozást!

06. rész A tündérkirálynő
kep


Fordító: Lindy

Szerkesztő: Lindy
Lektor: LindyÚJ! Blend S 04. rész
Blend S animeKedves fanok!

Megérkezett a Blend S anime folytatása. Maika-chan reggel a kávézóban összefut azzal a lánnyal, aki a furcsa magazin tulajdonosa volt. Mindenkit meglepett, hogy itt akar dolgozni velük. Ami ennél is jobban, amit ezek után árult el nekik. Miu-san félreérti a Főnök és Maika-chan kapcsolatát. Végül szóba kerül még a komornyik-cselédlány kapcsolat is. Hogy ki az új Onee-san? Milyen titkot árul el? Kiderül a mostani részből. Jó szórakozást!

04. rész Az Új Lány egy (Egészséges) Onee-san
kep


Fordító: Kaname

Szerkesztő: Kaname
Lektor: ReneeÚJ! Revolutionary Love 01. rész
Revolutionary LoveKedves fanok!

Megérkezett a Revolutionary Love kdráma első része. Egy újabb remekmű Siwon játékával. Először megismerjük főhősnőnket, Baek Joont, aki egy alfa-lány. A részidős állások híve, semmi pénzért nem dolgozna főállásban. Majd Jae Hoont. A fiú gyerekkora óta ismeri Byun Hyukot, miután felnőtt ő is a cégnél kezdett dolgozni, intelligens férfi, mégis kisebbségi komplexusa van Byun Hyuk miatt. Byun Hyuk egy harmadik generációs gazdag srác, aki folyton bajba keveredik, amiből barátja, Jae Hoon húzza ki. A sors miket tartogat számukra? Kiderül a mostani részből. Jó szórakozást!

01. rész: A félreértés
kep


Fordító: Kaname

Szerkesztő: Kaname
Lektor: ReneeÚJ! Five 01. rész
Five live-actionKedves fanok!

Megérkezett a Five web/live-action első része. Akik követik a mangat azoknak ismerős lesz a történet. Főhősnőnk, Asou Hina, akinek az apja munkája miatt folyton iskolát kellett váltania. Az új iskolában bekerül a Különleges A osztályba ahol rajta kívül mindenki más fiú. Megismerkedik a MENS5-val, az öt iskola bálvánnyal. Hogy mi vár rá az új iskolában? Kik azok a MENS5? Kiderül a mostani részből. Jó szórakozást!

01. rész: Mi az? Belém estél? Akkor bocsi.
kep


Fordító: Renee

Szerkesztő: Kaname
Lektor: KanameÚJ! Mahou Tsukai no Yome 05. rész
Mahou Tsukai no YomeKedves fanok!

Megérkezett a Mahou Tsukai no Yome anime folytatása. A varázslók elmondásuk szerint ki akarják szabadítani Chiset Elias kötelékéből. Megismerhetjük Mina és Matthew múltját valamint a varázslót, aki miatt végül a sorsuk idevezetett. Hogy milyen kéréssel fordulnak Chisehez? Mit kell tennie értük? Kiderül a mostani részből. Jó szórakozást!

05. rész A szerelem mindent legyőz
kep


Fordító: Lindy

Szerkesztő: Lindy
Lektor: Lindy©

Üdvözöllek a Shigatsu Team oldalán!

Hogy mivel is foglalkozunk?

Nálunk saját készítésű feliratokat, manga fordításokat találsz. Leginkább Shoujo animével/mangával/live-actionnal/doramával foglalkozunk.
Ha jobban meg akarsz minket ismerni,
használd a fórumot, ott megtalálhatsz minket.
Letöltéshez be kell jelentkezned, ha még nem
vagy tag regisztrálj!

Belépés

Elfelejtett jelszó?

Még nem vagy tag? Regisztrálj!

Regisztrálj, beszélgess a fórumokon, vagy
kommentbe mond el véleményedet munkáinkról.
Regisztráció után hozzáférhetsz a csapat által készíttet feliratokhoz és mangákhoz.

gomb gomb gomb gomb kep
Szavazás
Ha te lennél Kyoko, melyik bishit választanád?

Sho
Sho
3% [2 Szavazat]

Ren
Ren
88% [51 Szavazat]

Reino ( Vie Ghoul)
Reino ( Vie Ghoul)
3% [2 Szavazat]

Hikaru (Bridge Rock)
Hikaru (Bridge Rock)
2% [1 Szavazat]

Kijima (Dark Moon)
Kijima (Dark Moon)
0% [0 Szavazat]

Murasame (Tragic Marker)
Murasame (Tragic Marker)
2% [1 Szavazat]

Egyik se az igazi, jön majd még jobb is
Egyik se az igazi, jön majd még jobb is
2% [1 Szavazat]

Szavazatok: 58
Szavazáshoz be kell jelentkezni
Elindult: 30/12/2015 17:19
Lezárult: 06/02/2016 10:52

Archívum

gomb

Korábbi számok itt!

Felhasználók
Online vendégek: 1

Online tagok: 0

Regisztráltak: 2,285
Legújabb tag: Pactolous
Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland

Üzenőfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezni

07/03/2018 10:37
Szia! Nem mindegyikhez van fordítás, az SB manga lektorálás és tisztogatás alatt áll. Monogatarihoz nem kaptam linkeket.

06/03/2018 07:04
Sziasztok! Már nagyon várom a régebbi mangák folytatását, de tényleg elég lassan halad az egész :( A Saiunkoku Monogatari 2. évada mikor lesz letölthető?

04/03/2018 17:57
Szia! Mivel pár résszel el vagyunk maradva a két szezonos anime-ben ezért gőz erővel dogozunk rajtuk. De hamarosan lesz manga friss is.

03/03/2018 13:12
Sziasztok! Egy jó ideje nem kerültek fel új manga részek. Meddig fognak szünetelni a manga fordítások? Köszönöm az eddigieket! Szuperek vagytok! További szép napot!

11/02/2018 17:44
Boldog szülinapot Rennek és Ajnonak! :szülinap: