FŐOLDAL PROJEKTEK LETÖLTÉSEK FÓRUM ONLINE OLDALUNK TÁMOGATÁS
ÚJ Munka!!!
Kedves fanok!

Van új munkám, juhé! Igen ám, de reggel 6 és délután 4-5ig nem vagyok itthon. A korai kezdés miatt már 9kor vár a szundi, a köztes időben örülök, ha ledőlhetek a kanapéra. Szóval a korábbi napi 1-2 óra projektezést újra kell tervezni. A hétköznap szinte kizárt, hogy beleférjen, ezért a hétvégéket kell átütemezni - noha a mostani és a múlt heti szombat kaotikusra sikeredett. Szóval kiokoskodom, hogy jut idő a takarításra - ha már az is hétvégére marad - a pihenésre és egy kis szerkesztgetésre is. 🙂
Nem adom fel, csak egy jó kis tervre lesz szükség. 🙂

El se hiszem már 12 évesek vagyunk!!! Boldog Szülinapot a Csapatnak!!!

~kaname

u.i. Bocsi, hogy nem tudtam semmi újjal készülni.

f


ÚJ! Gokusen 118. fejezet
Gokusen vol. 13.
Kedves fanok!

Megérkezett a Gokusen folytatása! Legutóbb egy robbanást hallottak, a tanárok ki akarják hívni a rendőrséget, majd Yankumi felbukkan és magára vállalta az elkövető megbüntetését. A városi tanács tagja is felkeresi az iskolát, egy faxon kapott üzenet miatt. Végül néhány birkózó fogást is megismerhetünk Yankumi bemutatásában. Hogy sikerül-e elkapnia az elkövetőt? Minden
kiderül ebből a fejezetből. Jó olvasást!

118. fejezet: A Vörös Tollas Obasan
kep


Fordító: Renee

Szerkesztő: Kaname
Lektor: Kaname
Tisztította: Kaname


ÚJ! Skip Beat! 210. fejezet
Skip Beat! vol. 35.
Kedves fanok!

Megérkezett a Skip beat! manga folytatása! Corn kezdi megérteni, miért haragszik, mikor Tsuruga Rent említi neki, hogy miért is zavarta őt ennyire. Kyoko kifejti, miért szeretné mégis teljesíteni Corn kérését, a múltját is megemlítve. Hogy minden egyes megélt tapasztalat szükséges volt ahhoz, hogy az legyen, aki most. Corn most már úgy érzi, megtörheti az átkot. Hogy Corn megkapja-e a megváltás csókját? Megtörhető-e az átok?
Minden kiderül a mostani fejezetből. Jó olvasást!
210. fejezet: Technicolor Paradicsom ~Forró Varázslat ~
kep

Fordító: Renee
Szerkesztő: Kaname
Lektor: Kaname
Tisztította: Kaname
ÚJ! Gokusen 117. fejezet
Gokusen vol. 13.
Kedves fanok!

Megérkezett a Gokusen folytatása! Yankumi megtudja Hatta-senseitől, hogy két diák verekedése közben szerezte a sérülését. Szóba kerül egy Shibata nevű diák, akinek Yankumi diákjai szerint elég rossz a híre. Eközben az igazgatóhelyettes fültanúja lesz egy zsarolásnak. Hogy Yankumi milyen tervvel áll elő? Lelepleződik-e a maszkos igazságosztó? Minden
kiderül ebből a fejezetből. Jó olvasást!

117. fejezet: A Titokzatos Maszkos Birkózó Megjelenése
kep


Fordító: Renee

Szerkesztő: Kaname
Lektor: Kaname
Tisztította: Kaname


Hírek!
Oldal hírek
Kedves fanok!

Tudom, megcsappant a követők száma, hisz mi is kissé elmaradozunk a frissekkel. Lassan, de sikerül egyfajta rendszert kiépítenem, minden nap - ha sikerül - délutánonként egy-két órácskára leülök a gép elé azzal, hogy most bizony szerkeszteni fogok. Lehet, csak 2-3 oldallal végzek ennyi idő alatt, de legalább halad napról napra. Épp ezért, ha úgy gondoljátok, hogy adtok esélyt a csapatnak a folytatásra, és szeretnétek valamint tudtok egy kisebb támogatást adni nekünk, nagyon hálásak leszünk érte. Megkaptuk a számlát, e hét végére szól, PayPal-os támogatás itt. <- Ha lehet ide küldjétek most.

Szintén a csapatot érinti, jó lenne pár új fordító vagy épp szerkesztő, nagyon megfogyatkoztunk, viszont nem szeretném, ha teljesen hiábavaló lett volna az eddigi munkánk. Tehát jelentkezéseket is várunk e-mailben.

2021.08.03.
FRISS!

Hálásak vagyunk Ajno, szokola és winterdann támogatásának, nagyon köszönjük nektek!!!


ÚJ! Skip Beat! 209. fejezet
Skip Beat! vol. 35.
Kedves fanok!

Megérkezett a Skip beat! manga folytatása!
Kyoko megtudja, hogy Corn átkát meg lehet törni egy csókkal. Kyoko csalódottan árulja el Cornnak, hogy ő nem tiszta többé, valamint kedveli, de ez nem szerelem. Corn letaglózó választ ad erre. Majd szóba kerül a tündér-ember kapcsolat is, amit még maga Corn mondott neki korábban. Hogy végül mit választ Kyoko? Megtartja a Tsuruga-sannak tett ígéretét vagy teljesíti Corn kérését? Minden kiderül a mostani fejezetből. Jó olvasást!
209. fejezet: Technicolor Paradicsom ~Forró Varázslat ~
kep

Fordító: Renee
Szerkesztő: Kaname
Lektor: Kaname
Tisztította: Kaname
ÚJ! Skip Beat! 208. fejezet
Skip Beat! vol. 35.
Kedves fanok!

Megérkezett a Skip beat! manga folytatása! Corn elmondja Kyoko-nak, hogy el lett átkozva, pusztán a létezése is boldogtalanságot okoz másoknak. Mikor látja mennyire elgondolkodik a lány, említ egy bizonyos varázslatot, amit korábban olvasott. Kyouko segíteni szeretne, és Cornt faggatja a történtekről. Hogy milyen ötlettel áll elő Kyoko? Corn milyen átok megtörő módszerre utal?
Minden kiderül a mostani fejezetből. Jó olvasást!
208. fejezet: Technicolor Paradicsom ~Forró Varázslat ~
kep

Fordító: Sylem és Renee
Szerkesztő: Kaname
Lektor: Kaname
Tisztította: Kaname
ÚJ! Gokusen 116. fejezet
Gokusen vol. 13.
Kedves fanok!

Megérkezett a Gokusen folytatása! Egy fiatalember keresi Yankumit a hátsó kapunál, erről Fujiyama értesíti. Mikor meglátja rögtön tudja, hogy ő nem lehet más, mint Shin bátyja. Yankumi kissé erőszakosan lép fel vele, amit Shin szakít félbe. Kiderül, hogy az eltűnt fivér miért is lépett le olyan hirtelen, amit valaki titokban kihallgat. Hogy mi vitte rá arra, hogy elhagyja az otthonát? Ki hallott minden egyes szót a beszélgetésükből? Minden
kiderül ebből a fejezetből. Jó olvasást!

116. fejezet: Egy Ellenség Behatolása a Sakurada Kapuból!
kep


Fordító: Renee

Szerkesztő: Kaname
Lektor: Kaname
Tisztította: Kaname


Hírek!
Oldal hírek
Kedves fanok!

Tudom, nagyon el vagyok maradva a Skip Beat! manga újabb fejezetével, az újra rajzolós részeken dolgozom már, de az utóbbi időben jó, ha egy órát ültem a gép előtt. Nem akarok magyarázkodni, de ha elárulok pár "személyesebb" dolgot, talán megértitek.

Előzmény: Van két fiú cicánk - első cica tulajdonosok vagyunk - minden szép és jó volt, majd a meglepetések és a tragédiák kb. fél évvel ezelőtt kezdődtek.
A lényeg, hogy tavaly szeptemberben ide járt hozzánk két másik cica egy fiú és egy lány, adtunk nekik enni, miért is ne. Október 1-jén a lány cica úgy döntött, idehozza hozzánk 5 pici babáját. Tündériek voltak mind, persze, hogy etettük őket is, bár eleinte alig-alig láttuk a buksijukat. Szépen nőttek, ahogy hűvösebb lett kezdtek befelé a konyhába jönni és a simogatás is lassan engedve lett. Novemberben macskanáthásak lettek, szinte mind, így egy kis napi gyógyszerezés is kezdetét vette. Majd jött a döntés, ki marad és ki nem. Két lány cica babát tartottunk meg, a fiúkat sikerült örökbe adni decemberben. Csupa boldogság szállt a családra a két kis lányka miatt, a Karácsony is más volt így. :)
Új Év, új remények és álmok, legalábbis ezt gondoltuk. Január végén egyik kicsi lány alig 4 hónaposan tüzelni kezdett, megoldottuk, elzártuk, telefonáltunk a dokinak, aki 2 héttel későbbi időpontot tudott csak adni. Jó, majd csak lesz valahogy addig is. Következő héten pénteken - február 5én - annak a lánykánknak nyoma veszett. Kerestük, de nem találtuk, reménykedtünk abban, hogy talán csak megijedt és majd előjön, de nem így lett. Még azon a héten vasárnap rátaláltunk, de már csak a pici testét hozhattuk haza. Ráadásképp, ha ez a fájdalom nem lett volna elég, papám is combnyaktörést szenvedett aznap. Amíg őt kerestük a másik lány is tüzelni kezdett, így volt rendesen az idegekkel "játék" pár nap lefolyása alatt.
Következő héten ő legalább átesett a műtéten, papámat meg befogadtuk a műtét után majd egy hónapig. Ez idő alatt egy édes kis fiú cirmos cica is felbukkant az udvaron, akit szintén befogadtunk, a hideg miatt.
Márciusban végül örökbefogadtunk egy kicsivel fiatalabb kislány cicát, ő most már egyre szebb és nagyobb. :) A kicsi fiúnak pedig végül új családot találtunk, attól tartottunk, hogy a két nagyobbik összekap vele, ha nagyobbacska lesz.
Ha mindez nem lett volna elég... a héten a kisebbik fiú cicánkat - 2 éves - orvoshoz kellett vinni, mert beragadt a fogába valami. A dokinál kiderült, hogy valami csirkecsont darabja, tőlünk ilyet nem kaptak soha, de most már jól van. :) Plusz a kisebbik lánykánkat ivartalanítani akarjuk, a dokit felhívtuk, de szerinte korai, erre a tegnapi napon tüzelni kezdett ő is. Kapott ma gyógyszert rá, és bízunk benne időpontot is mielőbb kapunk. xd
Jelenleg itt tartunk, ennyi minden történt röpke pár hónap alatt.

Ha a sors és a karma végre egy kicsit a "boldogabb" oldalra billenne, jó lenne, mindezek mellett azért igyekszek pozitív maradni, amennyire ezek után lehetséges. A gyász továbbél a szívünkben, amit az idő majd lenyugtat.

Dolgozom a mangán, tényleg nem kell már sok.

Kaname
Nagyon Sok Boldog Szülinapot Sylem!!!
Strawberries, whipped cream and yellow cake in two layers on a white cake plate
ÚJ! Gokusen 115. fejezet
Gokusen vol. 13.
Kedves fanok!

Megérkezett a Gokusen folytatása! Shirokin elnöke az utóbbi időben kezd feledékennyé válni, időnként hirtelen eszébe jut valami felesleges dolog. Ismételten Yankumi ellen próbál szervezkedni, Miura-kunnal viszont nem jár sikerrel. Épp ezért két cégelnökkel próbál egyességre jutni. Hogy kik jelennek meg a megbeszélésen? Sikerül-e véghez vinnie a tervét? Minden
kiderül ebből a fejezetből. Jó olvasást!

115. fejezet: Az Elnök Ambíciója, Megint.
kep


Fordító: Renee

Szerkesztő: Kaname
Lektor: Kaname
Tisztította: Kaname


©

Üdvözöllek a Shigatsu Team oldalán!

Hogy mivel is foglalkozunk?

Nálunk saját készítésű feliratokat, manga fordításokat találsz. Leginkább Shoujo animével/mangával/live-actionnal/doramával foglalkozunk.
Ha jobban meg akarsz minket ismerni,
használd a fórumot, ott megtalálhatsz minket.
Letöltéshez be kell jelentkezned, ha még nem
vagy tag regisztrálj!

Belépés

Elfelejtett jelszó?

Még nem vagy tag? Regisztrálj!

Regisztrálj, beszélgess a fórumokon, vagy
kommentbe mond el véleményedet munkáinkról.
Regisztráció után hozzáférhetsz a csapat által készíttet feliratokhoz és mangákhoz.

gomb gomb gomb gomb kep
Szavazás
Ha te lennél Kyoko, melyik bishit választanád?

Sho
Sho
3% [2 Szavazat]

Ren
Ren
88% [51 Szavazat]

Reino ( Vie Ghoul)
Reino ( Vie Ghoul)
3% [2 Szavazat]

Hikaru (Bridge Rock)
Hikaru (Bridge Rock)
2% [1 Szavazat]

Kijima (Dark Moon)
Kijima (Dark Moon)
0% [0 Szavazat]

Murasame (Tragic Marker)
Murasame (Tragic Marker)
2% [1 Szavazat]

Egyik se az igazi, jön majd még jobb is
Egyik se az igazi, jön majd még jobb is
2% [1 Szavazat]

Szavazatok: 58
Szavazáshoz be kell jelentkezni
Elindult: 30/12/2015 17:19
Lezárult: 06/02/2016 10:52

Archívum

gomb

Korábbi számok itt!

Felhasználók
Online vendégek: 3

Online tagok: 0

Regisztráltak: 2,911
Legújabb tag: pbence20
Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland

Üzenőfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezni

02/04/2024 14:27
Sziasztok! Hogy tudom megnézni a projekteket? Vagy hogy tudok rákeresni egy animére? Köszi!!

13/04/2022 15:47
Köszönöm szépen a munkátokat!

13/04/2022 15:42
Sziasztok!Szeretné
m megkérdezni a Skip Beat dorama feliratait,videoit
letölthetővé tudnátok-e tenni,vagy lemaradtam róla?Mindig lesz olyan (mint én is) aki most ismerkedik ezzel a világgal.

06/03/2021 12:09
INFÓ Megkaptam a 208as SB feji fordítást, így hamarosan lesz friss, beletelik azért egy jó hétbe biztos, de igyekezni fogok!

10/08/2020 15:56
Kitartást a felújításhoz ;)